Třetí zastávkou putovní výstavy letošních nejlepších modelů vodních nádrží je od úterý 8. října až do pátku 18. Října 2019 Galerie Harfa v Praze. Výstavu pořádá společnost THIMM Obaly, k.s., která je jedním z členů českého Svazu výrobců vlnitých lepenek.

Další a v pořadí druhou zastávkou naší putovní výstavy po vybraných městech České republiky je od 26. září do 6. října v OC IGY Centrum Českých Budějovicích.  Výstavu pořádá společnost Mondi Bupak s.r.o., která je členem českého Svazu výrobců vlnitých lepenek.

V Praze se objeví zámek Lednice nebo hrad Karlštejn

Šest modelů národních kulturních památek ze soutěže Stavby z vlnité lepenky bude vystaveno na 5. ročníku mezioborových veletrhů PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA 2016, které se konají od 4. do 5. listopadu na holešovickém Výstavišti v Praze. Na výstavě se představí modely z vlnité lepenky zámku Lednice, hradu Bouzov, hradu Karlštejn, zámku Hradec nad Moravicí, zámku Hluboká nad Vltavou a zámku Telč.

Jubilejní 5. ročník mezioborových veletrhů PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA 2016 aneb Dejme minulosti budoucnost představí různé oblasti, jako jsou památková péče, záchrana a konverze historického dědictví, sféra projektování a stavitelství, restaurátorství a umělecká řemesla, muzejnictví, nové materiály a technologie. V programu veletrhu jsou také také zajímavé projekty, interaktivní ukázky, workshopy a odborné přednášky.

Expozice nabídnou i možnosti cestování po památkových objektech a výstavy navazující na konference a semináře s tématy „Památky v době Lucemburské“,„Industriální stopy“, „Vila Tugendhat“, „Unikátní hodinky PRIM Karel IV. – odkaz velkého panovníka“, „Cechy a tradiční řemesla“, „Studentské architektonické návrhy na obnovu památek“, „Církevní památky“ a mnoho dalšího.

V Praze se představí více jak 120 vystavovatelů. Skoro na všech stáncích budou k dispozicii praktické ukázky a poradenství. Organizátorem a pořadatelem veletrhu je INCHEBA EXPO PRAHA. Otevírací doba pro veřejnost je v pátek 4. listopadu i v sobotu 5. listopadu od 10 do 18 hodin.