Třetí zastávkou putovní výstavy letošních nejlepších modelů vodních nádrží je od úterý 8. října až do pátku 18. Října 2019 Galerie Harfa v Praze. Výstavu pořádá společnost THIMM Obaly, k.s., která je jedním z členů českého Svazu výrobců vlnitých lepenek.

Další a v pořadí druhou zastávkou naší putovní výstavy po vybraných městech České republiky je od 26. září do 6. října v OC IGY Centrum Českých Budějovicích.  Výstavu pořádá společnost Mondi Bupak s.r.o., která je členem českého Svazu výrobců vlnitých lepenek.

Výstava modelů vodních nádrží v OC Breda & Weinstein v Opavě

WEB Vstava student prce z lepenky

Finálové modely letošního ročníku soutěže Stavby z vlnité lepenky budou putovat od srpna do listopadu po vybraných městech České republiky. První výstava proběhne od 30. srpna až do 12. září v opavském OC Breda & Weinstein. Výstavu pořádá společnost Model Obaly, která je členem českého Svazu výrobců vlnitých lepenek. Mezi autory finálových modelů jsou i studenti SPŠS Opava.

Výstava modelů z vlnité lepenky bude umístěna v obchodním centru na lávce v nultém podlaží mezi prodejnami New Yorker a Meatfly.  Putovní výstava bude zahájena společně s veletrhem Volnočasových aktivit v pátek 30. srpna od 11:00 hodin. Pro návštěvníky veletrhu je připravený bohatý doprovodný program, v rámci kterého budou od 11 do 17 hodin připraveny zajímavé soutěže pro děti. Například vědomostní soutěže o skládanky a fotorámečky z vlnité lepenky od společnosti Model Obaly a. s.

Navíc po celou dobu opavské putovní výstavy od 30. srpna do 12. září bude pro opavské základní a střední školy připravena zajímavá soutěž. Žáci a studenti se mohou zapojit do hlasování o nejlepší model Vodní nádrže z šesti letošních finalistů. Soutěž již zná své vítěze, nicméně opavské školy mohou vybrat svého favorita. Ze všech hlasujících bude vylosováno pět výherců, kteří získají závěsnou houpací síť Hamaku, věnovanou společností Model Obaly. Pro zapojení do soutěže bude stačit vyplnit hlasovací lístek, který zájemci získají od hostesky v OC Breda & Weinstein a správně vyplněný jej vhodí do hlasovací nádoby.

SVVL Opava houpac s Hamak

Přijďte se podívat, jak se studentům 13. ročníku soutěže Stavby z vlnité lepenky podařilo ztvárnit originální Vodní přehradu NADĚJE. Putovní výstava se dále objeví v Českých Budějovicích, Praze, Děčíně a Brně.