Třetí zastávkou putovní výstavy letošních nejlepších modelů vodních nádrží je od úterý 8. října až do pátku 18. Října 2019 Galerie Harfa v Praze. Výstavu pořádá společnost THIMM Obaly, k.s., která je jedním z členů českého Svazu výrobců vlnitých lepenek.

Další a v pořadí druhou zastávkou naší putovní výstavy po vybraných městech České republiky je od 26. září do 6. října v OC IGY Centrum Českých Budějovicích.  Výstavu pořádá společnost Mondi Bupak s.r.o., která je členem českého Svazu výrobců vlnitých lepenek.

Výstava nejlepších vodních nádrží v OC IGY Centrum v Českých Budějovicích

Šest nejlepších modelů vodních nádrží z vlnité lepenky, které se představují na putovní výstavě, postavili studenti ze středních škol z Jihlavy, Kladna, Lipníku nad Bečvou, Opavy, Ostravy a Vysokého Mýta.  Výstava modelů bude umístěna v obchodním centru v přízemí hned u vstupu od Pražské třídy poblíž restaurace Running sushi a kavárny Costa Coffee.

„Během výstavy u nás v Českých Budějovicích se návštěvníci IGY Centrum dozvědí nejen bližší informace o letošních finálových modelech, ale také o celostátní soutěži Stavby z vlnité lepenky, která v příštím roce vstoupí již do 14. ročníku,“ říká Arnošt Vydra, organizátor českobudějovické putovní výstavy za společnost Mondi Bupak s.r.o. a dodává: „Putovní výstava následně pokračuje do Prahy, a to konkrétně do OC Harfa, kde bude otevřena od 8. října do 18. října 2019.“